sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Lomakuulumiset, part 2

Mihin mä jäin...

Lomaviikon perjantaina ei päiväseltään tehty mitään erikoista, ainakaan muistaakseni. Illalla oli King's Nightin juhlinnat, tosin meidän kohdalla vähän eri konseptilla. Mentiin kyllä pubiin mutta esiintyjänä oli Hollannin vastine Tommi Läntiselle/Pelle Miljoonalle.. Poliittinen laulaja, joka on tehnyt uraa ainakin viimeiset 30 vuotta. Armand, oheinen kuva kertoo varmasti kaiken oleellisen. Biisien välissä hän veti aina henkhoset hashish-piipusta :D Olipahan kokemus!

http://www.armand.nl/images/large-2.jpg
Source
Lauantaina Hollannissa vietettiin ensimmäistä King's Dayta. Me ei sattuneesta syystä erityisemmin juhlittu, pyörähdettiin vaan keskustassa ja Justinin vanhemmat tuli vielä kahvittelemaan ennen kuin vietiin äiti kentälle. Kun ajettiin takaisin, niin pysähdyttiin Rotterdamissa Justinin tädin ja sedän luona. Meidän puutarhakalusteiden päälliset/tyynyt on vihdoinkin valmiina :) Jee! Joku aika takaperin tilasin netistä kalusteiden mittojen mukaan vaahtomuovia, tiiviimpää ja paksumpaa istuinosien päälle ja pehmeämpää ja ohuempaa selkänojiin. Sohvan ja kahden tuolin vaahtomuovit maksoi 63 euroa kotiinkuljetettuna. Justinin täti oli jo aikaisemmin luvannut että ompelee päällyset kunhan vaan hoidetaan ja maksetaan kaikki tarvikkeet. Yksi lauantai sitten käväistiin hänen kanssaan torilla ja löydettiin yhdestä kangaskojusta superhalpaa kangasta, joka oli ehkä vähän ohuen puoleista mutta värin puolesta sopivaa. Joten kun hinta oli 1 euro per metri, niin ei kauheasti epäröity. Lopputulos erittäin onnistunut, kuvia tulee sitten kun säät suosii :)

Loma äiten kanssa oli kaikenkaikkiaan onnistunut ja nyt on taas arki vienyt mennessään. Töissä on edelleen kivaa ja hyvä niin. Pistin loma-anomuksen vetämään, jos menee läpi niin sitten syyskuun lopulla on vajaat pari viikkoa lomaa. Olen jo useamman illan viettänyt selaamalla pakettimatkatarjontaa. Tarkalla valikoinnilla olen nyt rajannut vaihtoehdot 8 eri kohteeseen, eli joko Turkkiin tai Tunisiaan mennään. Pitää vaan ensin saada loma hyväksytyksi ja toukokuun palkka tilille.. varsinkin nyt kun on jo viikon satanut putkeen, niin kovasti tekee mieli aurinkoon! Jahka ollaan varattu, niin voin sitten kalastella täällä vinkkejä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti