torstai 7. maaliskuuta 2013

Ik ben aangenomen! Vihdoinkin töitä!

Kaikkien tsemppaukset ja positiiviset ajatukset kantoivat selkeästi hedelmää, sillä sain tänään töitä! :)

http://rosechimera.files.wordpress.com/2013/02/tumblr_m8jw8rmxw01ql0q45o1_500.jpg
Kuva
 Alunperin hakivat kokoaikaista, mutta ilmeisesti haluavat pelata varman päälle ja tarjosivat näin alkuun 20h/viikko sopimusta. Ja määräaikaisena 6 kuukaudeksi..  Mutta lupailivat kyllä, että tunteja tulee todennäköisesti enemmän ja jos kaikki sujuu hyvin, niin työt varmasti myös jatkuvat puolen vuoden jälkeenkin.

Hollannissa alle 2 vuoden määräaikaisissa työsopimuksissa on 1 kk koeaika, joten sellainen on myös edessä. Palkka on enemmän kuin edellisessä työpaikassani (aina positiivista!), mutta ilman lisiä. Kuulemma niitä ei Hollannissa tällä alalla ole, ainoastaan joiltain tietyiltä juhlapyhiltä saa ekstraa. Lain mukaan matkakuluja on maksettava, jos kodin ja työpaikan välillä on yli 10 km. Menee aika lähelle, omien laskujeni mukaan matkaa olisi 13.3 km per suunta, mutta tarkistavat sen vielä ennen sopimuksen laatimista.

Pääsen todennäköisesti aloittamaan jo ensi viikolla, ainakin pari päivää, niin saadaan homma käyntiin! Olen supertyytyväinen, että vihdoinkin on töitä! Aina voisin valittaa, että liian vähän tunteja, liian pieni palkka ja tyhmää, kun joutuu tekeen iltaisin ja viikonloppuisinkin. Mutta reilun 3 kuukauden työttömyyden jälkeen, olen vaan harvinaisen tyytyväinen, että vihdoinkin pääsen näyttämään mihin pystyn!

http://1.bp.blogspot.com/-BgujKMfua5o/T0xTrJckazI/AAAAAAAAANY/TlPS1ZAXGbs/s1600/DreamJob.jpeg
Kuva8 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon! Varmasti hieno fiilis. :)

  VastaaPoista
 2. Jee! Onnea uudesta duunista! :)

  VastaaPoista
 3. Mahtavaa, paljon onnea ja tsemppiä uuteen työhön!

  VastaaPoista
 4. Suuret onnittelut työpaikasta!! :)

  VastaaPoista
 5. Vautsi! Hieno juttu! Ei tosiaankaan kannata turhaan miettiä pieniä epämukavuuksia jos ei ihan hirvittävän epäreiluksi mene. Kannattaa kuitenkin tarkistaa että lisät eivät tosiaan kuulu työhön.

  VastaaPoista