perjantai 1. maaliskuuta 2013

Ensimmäinen!

Noin 30 lähetetyn työhakemuksen jälkeen, sain tänään ensimmäisen kutsun työhaastatteluun! Ja vieläpä omalta alalta..

http://ih0.redbubble.net/image.6868422.9585/flat,550x550,075,f.jpg
Kuva
Peukut pystyyn maanantaina klo 11:00!

5 kommenttia:

 1. Paljon onnea ja peukut pystyssä! Työhaastatteluun päästessä on kyllä jo toinen jalka oven välissä, niin usein työnantajat kutsuvat vain yksi tai kaksi ihmistä haastatteluun hakemusten perusteella. :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos :) Toivotaan parasta.. raportoin sitten kyllä ;)

  VastaaPoista
 3. Jes! Toivottavasti meni hyvin.

  Blogissani on sinulle tunnustus
  http://korkeuksissa.blogspot.nl/2013/03/tunnustus.html

  VastaaPoista
 4. Hei,
  Kuinkas haastattelu meni?
  Luen innolla blogiasia, olin itse sinun kanssasi samassa tilanteessa, mutta siitä on aikaa reilu kymmenen vuotta! Asuin loppujen lopuksi Hollannissa yhteensä kolme ja puoli vuotta ja suoritin myöskin Staatsexamen Hollannin kielestä :) Asun nyt siis takaisin Suomessa, mutta minulla on paljon ystäviä Hollannissa ja viimeksi syksyllä kävin heitä siellä tapaamassa. Koen tärkeäksi myös Hollannin kielen taitoni kannalta nämä vierailut Hollantiin ja ensi vuonna saan taas vieraita sieltä tänne Suomeen.
  Ik duim voor je sollicitaties en ik wens jou heel veel succes met Nederland als tweede taal-cursus :) (Ik moest altijd zeggen INBURGURINGSCURSUS, dat was moeilijk woord.. ;) )

  Doeiii

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bedankt en jammer dat jij niet meer hier woont! Wat is jouw verhaal? Maar het is wel leuk dat jij nog de taal kent en kan lekker kletsen met jouw Nederlandse vrienden ;)

   Poista