torstai 14. maaliskuuta 2013

Uuteen arkeen totuttelua

http://www.beyondnuclear.org/storage/post-images/thank%20you%20languages.jpg?__SQUARESPACE_CACHEVERSION=1357758491082
Kuva
 Ihan ensimmäiseksi suurensuuri sydämellinen kiitos kaikille, jotka toivottivat onnea uuteen työpaikkaan ja iloitsivat puolestani! :)

http://i193.photobucket.com/albums/z291/kaisetty/BIG-tHANKS.gif
Kuva
 Ja työ onkin se olennainen syy, miksi blogin päivitys on melkein jäänyt taka-alalle. Heti ensimmäiselle viikolle mulle pamahti 40 tuntia ja olen ollut joka ilta yömyöhään töissä. Tänään ensimmäinen vapaapäivä ja huomenna taas töihin! Paljon on uutta opittavaa ja joka päivä saan ponnistella varsinkin kielen kanssa. Työkavereiden kanssa kommunikointi sujuu ihan ok, mutta saan asiakkailta aina välillä outoja katseita.. Ilmeisesti puhun vähän hassuja kun ei ole kaikki perusfraasit vielä hallussa.

Kuukauden koeajalle olen nyt ja muuten sopimus on syyskuun alkuun saakka. Jalkoja on särkenyt ihan älyttömästi kun en ole taas tottunut.. en muista koska viimeksi olen ollut duunissa niin, että 8-9h tuntia putkeen jalkojen päällä. Mutta ostin viime lauantaina työkengiksi matalat nahkakengät, jotka on jo hyvää vauhtia muotoutumassa jalan mukaan. Joten toivottavasti istuvat jo parin viikon päästä täydellisesti, jos ei niin.. kenkäkaupoille! :)

Ensi viikon tiistaina piti olla viisaudenhammasleikkaus, mutta tänään soittivat että lääkäri on sairastunut ja leikkaus siirrettiin huhtikuun 2. päivälle. Eli pari viikkoa vielä temppuilevien hampaiden kanssa ja sitten toivottavasti leikkauksesta toipumisen jälkeen ei ole enää mitään häikkää.

Huomaan kyllä, että nyt heti kun työt alkoi niin hollannin opiskelu jää automaattisesti taka-alalle. No ainakin käytännön harjoitusta tulee joka päivä ja yritän tsempata kurssimateriaalien kanssa. Onni onnettomuudessa tällä viikolla, kun olen iltavuorossa koko viikon enkä olisi päässyt kurssille, niin tunnit oli peruttu opettajan sairastumisen vuoksi.

Vielä on tähän "uuteen arkeen" totuttelemista, tuntuu että aivot hyrrää ihan ylikierroksilla. Mutta toivottavasti tämä tästä tasoittuu..

Kevättä odotellessa, täällä on jo pari viikkoa ollut ihan ihmeelliset säät. Viime viikon tiistaina oli +18 lämmintä ja käytiin pitkällä pyörälenkillä. Sen jälkeen säät on vaihdelleet pakkasesta reiluun plussaan, öisin on helposti -10 ja päivällä +5.. lunta sataa säännöllisin väliajoin ohut kerros ja sitten se sulaa päivän sisään pois. Parhaimmillaan sää vaihtuu parin tunnin välein, auringonpaisteesta lumituiskuun.. eilen ja tänään jo muutamaan kertaan todettu tämä.

http://nexuswallz.com/wp-content/main/2012_04/spring-tulips.jpg
Kuva

1 kommentti:

  1. Paljon onnea vielä työpaikan johdosta. Isukilta viime viikonloppuna kuulin tästä blogista ja nyt sain lueskeltua tarinat läpi, tosin alkupää olikin kaikki kohtuu tuttua kun sitä täällä sivusta seuraili. Mukava huomata, että enää ei tarvi olla huolissaan, että miten se pikkusysteri siellä maailmalla pärjää ja muutenkin mukava lueskella miten arki sujuu :) Kovasti terveisiä täältä Holvastin perukoilta sinne toivoopi veljesi, Elina ja Leo

    VastaaPoista