maanantai 1. huhtikuuta 2013

Arjen pyöritystä

Varmaan arvaattekin blogihiljaisuudesta, että kiirettä on ollut. Kun vähän toivuin flunssastani, menin töihin ja meillä olikin huippukiire viikonloppu. Kahtena peräkkäisenä päivänä muotinäytös istuvan illallisen yhteydessä, parin tunnin spektaakkeli, joka vaati mielettömät työponnistukset. Etukäteen, aikana ja luonnollisesti itse tapahtuman jälkeen. No jalkalihakset kasvaa ja pinna venyy ;) Edelleen töissä on suurimman osan aikaa tosi mukavaa!

Äiti oli täällä pikavisiitillä keskiviikosta sunnuntaihin. Keskiviikkona käytiin Amsterdamissa pyörähtämässä ja sen jälkeen Lissessä Keukenhofissa. Siitä lisää joskus myöhemmin kuvien kera.. tosin kukkaloisto ei ihan vastannut odotuksia, todennäköisesti johtuen tästä myöhäisestä keväästä. Siinä missä 2 vuotta sitten pääsiäisenä grillattiin (itseämme sekä ruokaa) 25 asteen lämmössä leirintäalueella, niin tänä vuonna viikonloppuna sateli vielä vähän räntää.

http://lakeib.org/wp-content/uploads/2012/03/SPRING-FLOWERS-10-2.jpg
Kuva
Muuten äidin täällä olon aikana olin joka päivä töissä (tietysti..) mutta kerittiin päiväseltään kiertämään sekä Etten-Leurin että Bredan keskustat. Äidin suosiollisella avustuksella sain muutaman uuden kevätvaatteen :) Ja äitikin shoppaili tyytyväisenä! Täällä valikoimat kun on huomattavasti monipuolisemmat ja paremmat kuin Suomessa.

Huomenna on sairaalareissu edessä ja nyt kun tiedän, että pääsen nukutukseen, niin ei jännitä yhtään. Toivottavasti kaikki sujuu hyvin ja ne pirun hampaat lähtee vihdoinkin :) Loppuviikon olenkin sairaslomalla, joten toivottavasti palaudun vähän (töihin ja uuteen arkeen totutteleminen on vienyt aika paljon voimia) ja kerkeän ehkä myös tekemään jotain rästihommia.. niinkuin kutomaan kaulaliinan valmiiksi ja reenailemaan hollantia.

Minkäänlaista pääsiäistä tässä huushollissa ei kyllä tänä vuonna ole vietetty. Kevättä toin kotiin tekemällä sisustusreissun Ikeaan, nyt on uusia tyynyjä kevyemmällä kuosilla ja keväisiä värejä. Myös kasvisto on olohuoneessa uusittu :) Kuvia seuraa sitten joskus..

http://data.kukkainfo.fi/files/narsissi_rk.jpg
Kuva
 Juhlin pääsiäistä äidin tuomien Mignon-munien ja anopilta saatujen lammas-praliinien muodossa. Ja jotta voisitte jakaa mun ilon, kerron että Justin, joka ei ollut ikinä aikaisemmin törmännyt Mignon-munaan.. söi raukkaparka koko jutun kananmunankuorineen päivineen :D En ollut paikalla valistamassa kun herra päätti kokeilla! Raksui kuulemma oudosti hampaissa..... hahaha :D

http://pietar.in/wp-content/uploads/2011/03/FC_Mignon_120v_KUV.jpg
Kuva

2 kommenttia:

  1. Oivoi, kikatin täällä yksinäni tuolle Justinin Mignon-munan syönnille. :D Heh!

    VastaaPoista
  2. Joo, raukkaparka... ei kuulemma tiennyt mitä sille olisi pitänyt tehdä ;D

    VastaaPoista