perjantai 4. lokakuuta 2013

Ensimmäinen työpäivä

Ensimmäinen työpäivän tunnelmat lyhyesti tiivistettyinä..

- Onhan tässä aika pitkiä päiviä tiedossa. Lähdin kotoa 6.15 ja juna siis asemalta klo 6.30. Juna saapui takaisin kotiasemalle 19.40 (11 min myöhässä) ja mäkkärin kautta kotiin.

- Avuliasta väkeä asuu työpaikan lähistöllä. Harmi vaan että ihmiset ei voi myöntää, että eivät tiedä jotain ja neuvovat sitten vinksinvonkin Peppi Pitkätossun tyyliin. Nimimerkillä pyörin 25 minuuttia ympäriinsä ja kysyin neuvoa kuudelta ihmiseltä, joista jokainen neuvoi eri suuntaan. Se viimeisin olikin sitten tuleva kollega ja päästiin yhdessä perille!

- Bredan ja Schipholin välillä on ihan jumalaton määrä tunneleita, jotka tappaa viimeisenkin yhteyden ulkomaailmaan. Aika turha toivo, että rupean bloggaamaan junasta.. Netin selaaminenkin on turhauttavaa jos yhteys katkeaa joka välissä, puhumattakaan bloggaamisesta..

- Netin pätkiminen aiheutti myös ongelmia vaihtojen tarkistamisessa. Note to myself: tsekkaa reitit ja junat etukäteen.Varsinkin kun työajat on seuraavat 2 kk säännölliset, niin vois uhrata hieman aikaa yhteyksien miettimiseen tämän viikonlopun aikana.

- Työpaikka vaikuttaa haastavalta mutta mukavalta paikalta. Paljon uusia ihmisiä ja nippu uusia kollegoita, joista suurin osa vaikuttaa tosi hyviltä tyypeiltä.

- Juna-asemien laitureilla ei ole ollenkaan penkkejä.. niitä rupeaa kaipaamaan kun vaihtoaika on joka välissä 20 min. Viittaan edeltävään, tsekkaan reitit kyllä uudestaan.

Lyhyesti ja ytimekkäästi siis. Oli hyvä ensimmäinen päivä ja odotan jo innolla ensi viikkoa. Ja hei, uusien työntekijöiden joukossa oli mun lisäksi 3 muuta suomalaista, joista yksi jopa samassa tiimissä. Jolla myöskin on työmatkaa 1,5h suuntaansa! Joten en ole suinkaan ainoa..

2 kommenttia:

  1. Kiva että työ vaikuttaa hyvältä, pitkän matkankin kestää silloin.

    Ja vinkkinä, että kirjoita blogiteksti junassa wordille, ja copy-paste:aa se sitten bloggeriin, kun on taas nettiyhteys :-)

    VastaaPoista
  2. Bloggaaminen varmaan onnistuisi paremmin jos jaksaisi kantaa läppäriä mukana. Tai sitten pitäisi ostaa tabletti.. mutta toistaiseksi tolla puhelimella kirjoittaminen ei kauheasti houkuttele! Blogien lukeminen kyllä onnistuu, mutta kauhulla ajattelen että väsäisin pitkän blogitekstin ja sitten vahingossa painan väärää nappulaa ja koko teksti katoaisi..

    VastaaPoista