tiistai 12. marraskuuta 2013

Sairaslomalaisen kuvakulma

Voitte varmaan kuvitella, että kuolen tylsyyteen täällä ja pomppisin seinille, jos liikkuminen olisi mitenkään yksinkertaista tällä hetkellä. On eri asia olla kipeänä kotona, kun voi vaan nukkua ja potea ja olla räkäinen ja kurja.. sairaslomalla olo sen takia että kroppa ei toimi, mutta pää toimii on vähän haastavaa. Tylsää siis on. Nappasin Terhin Jalalla Koreasti blogista tällaisen haasteen ja sovelsin sen täysin omaan tarkoitukseeni. Eli siis jotain tekemistä ainakin puoleksi tunniksi..

Haasteen alkuperäiset säännöt ovat jotain tähän tyyliin:
Ota valokuva tai useampikin kodistasi, tai muusta blogisi aihepiiriin liittyvästä, tällä kertaa jostakin sellaisesta kuvakulmasta tai yksityiskohdasta, jota blogissasi ei ole ennen nähty
- Kiitä sitä bloggaria, jolta olet haasteen saanut ja käy laittamassa linkki postaukseesi myös KOTILA -blogiin (kotilablogi.blogspot.fi)
- Laita haaste eteenpäin viidelle bloggarille
- Have fun!
 
Tässä siis pläjäys kotikuvia sairaslomailijan näkövinkkelistä. Tekemiset ja olemiset on tällä hetkellä hyvin rajattuja puutteellisen liikuntakyvyn vuoksi. 

Viihdykettä käden ulottuvilla.. mainoksia, lehti ja kirja. Mielenkiinto ei riitä...
Neulomispussukka sisältää lankakerän ja tekeillä olevan sukan. Eilen vaan kutominen sai puikot pyörimään silmissä joten kokeillaan myöhemmin uudestaan.
Ulkona sataa NIIIIN vettä.
Sohva tyynyvuorineen, viltti ja kännykkä. Hyvää asentoa on mahdotonta löytää kun koko ajan johonkin sattuu mutta parempi sekin kuin kököttää tuolin reunalla tai yrittää seistä.
TV ja iltapäivän laatuohjelmat. Kohta vuorossa lottovoittajien elämänmuutostarinat, oi jee.
Ärsyttävä roska lattialla. En voi kumartua joten se odottaa siinä että Justin tulee töistä kotiin.
Oma vaaleanpunainen viihdekeskus, joka mahdollistaa mm. blogin spämmäämisen.
Tätä meillä syödään tänään. Resepti valmiina, odottaa vaan sitä kokkia kotiin..
Todistusaineistoa että joku muukin on kyllä kotona, vaikka ei olekaan paljoa näkynyt...
Lounaaksi eilistä kanakeittoa.
Kuva kesältä. Tämä kyseinen neiti ei missään nimessä ole viihdyttäjien sukua. Todennäköisesti majailee yläkerrassa, joka vaatii 5 minuutin ponnistelun portaissa.. ei kiitos.
Kahvia!
Reinot hylättynä jo sunnuntaista lähtien. Nämä jalassa siis ensiapuun.. oli parempi vaihtoehto kuin jääkylmät ja märät ratsastuskengät.
Portaat yläkertaan. Tuskallinen koettelemus tällä hetkellä mutta ehkä ihan hyvä liikkuvuuden kannalta.Tästä kuvasta näkyy muuten kuinka nuo portaat kipeästi kaipaavat sitä maalia..eivät siis ole likaiset vaan vielä rakennusajalta keskeneräiset.
Ulkonakaan ei liiku ketään..
Masentava marraskuu. Suomi muistuttaa itsestään aina alakerran vessassa.
Kassi, jossa odottaa työjutut.. tuossa mapissa olis muutamakin paperi, joka pitäisi käydä läpi.

5 kommenttia:

 1. Hei! Bongasin jotain mika meillekin kelpaisi, meinaan tuo Suomi-Hollanti kalenteri. Tyypilliseen hollantilaisvessakulttuuriin (onko tuo edes sana?) tottuneena toi kalenteri voisi olla aika suurikin innostuksen aihe poikaystavani perheelle kun tulevat meilla kaymaan. Mista ostit sen? Suomi-seura tai joku vastaava?

  Muuten pikaisia paranemisia - selan jaykkyys on sita pahinta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kalenteri on ihan Suomesta ostettu, Citymarketin mahtavista valikoimista ;) ja käännökset siis suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja saksaksi. En tiedä onko Rotterdamin merimieskirkolla kalentereita myynnissä? Joku vois lähettää mulle joululahjaksi suomesta uuden.. :)

   Poista
  2. En ilmeisesti katsonut kauhean tarkkaan ennen kuin innostuin etta olisi suomi-hollanti-versiona tarjolla. Noh, hauska kalenteri silti... :)

   Poista
  3. Moi!
   Kysyn nyt tässä kun en parempaakaan paikka löytänyt ;)
   Asun tällä hetkellä Espanjassa ja olen ihan vakavissani pohtinut muuttoa Hollantiin. Olen pari elämäni parasta kesää viettänyt Edamissa.
   Minkälaisia Hollannissa on talvet ja jos lumitalvilta haluaa välttyä, niin onko se ollenkaan mun paikka? Ei tartte olla mitään aurinkorannikkoa, kunhan ei lunta olisi. :)

   Poista
  4. Lunta on suurin piirtein vuosi tullut, mutta ei ole pysynyt kuin viikon-kaksi, ja maksimissaan sen 10-15 senttia (ainakin jos omiin muistikuviin on luottamista). Ja silloinkin Hollantilaiset suolaavat tiet siihen tyyliin ettei kauheasti jaa kinosta ajoteille. Jalankulkijat ja pyorailijat sen sijaan saavat karsia kaksin kasin kunnes lumi sulaa...

   Poista