keskiviikko 25. joulukuuta 2013

Rauhallista joulua..

Voi jee, kun pitkästä aikaa rupeaa kirjoittamaan ja kirjoittaakin oikein kunnolla.. niin arvatkaa kuinka paljon harmittaa, jos kaikki teksti yhtäkkiä vaan katoaa? Ihan kiva tuo bloggerin ominaisuus, että automaattisesti tallentaa mutta pitääkö se juuri siinä vaiheessa tallentaa kun kaikki teksti on hävinnyt.. Ne aikaisemmat luonnosversiot (täynnä tekstiä) olisi paljon kivemmat.

Edellinen teksti oli ehkä astetta positiivisempi sillä tässä päässä kiihtyy vitutusaste nollasta sataan heti kun jotain menee pieleen :D Pikku vinkkinä sille anonyymille kommentoijalle (jonka kommentteja en suinkaan ole julkaissut) että jos harmittaa lukea elämän realiteetteja, niin ei ehkä kannata suunnata tähän osoitteeseen, vaan niihin blogeihin joiden sisältö on enemmän suuntautunut "elämä on ihanaa ja meillä kaikilla aina niin mukavaa".. :)

Tosiasiassa sen kadonneen postauksen sisältä oli pääasiassa sitä, kuinka tällä hetkellä elämässä on kaikki hyvin. Työpaikan vaihdoksen myötä arki on muuttanut muotoaan paljon, niin hyvässä kuin pahassa. Omaa aikaa on vähän, liian vähän ja yli 60h viikossa työpaikalle uhrattua aikaa, alkaa ottamaan pikkuhiljaa veronsa. Vaivihkaa etsiskelenkin uutta työpaikkaa, jos vielä parempi sattuisi tulemaan eteen. Olen todella tyytyväinen siihen kuinka paljon enemmän nautin nykyisestä työstäni, mutta olen myös vakuuttunut että samantyyppistä työtä löytyy varmasti vielä paremmasta firmasta ja paremmilla työehdoilla. Joten turha tyytyä mihinkään, jos on mahdollisuus vielä parempaan. Mutta toistaiseksi kaikki sujuu hyvin, joten työnhaku on projekti enemmän taustalla kuin päällimmäisenä mielessä.

Blogille ei oikeastaan ole jäänyt aikaa, johtuen kiireisestä arjesta ja viikonloppujen pyhittämisestä kodille ja parisuhteelle. Nyt yli vuoden Hollannissa asumisen jälkeen on sopeutuminenkin hyvällä mallilla. Tuntuu että olen ainakin tällä hetkellä löytänyt oman paikkani olla. Olen sopeutunut asioihin, niin että aiemmin suunnatonta vitutusta aiheuttaneet asiat on nykyään siedettäviä tai jopa hauskoja! Esimerkiksi tänään vietettiin taas perinteisiä synttäreitä suvun kesken ja siellä oli oikeasti hauskaa! Nyt on jo sellainen fiilis, että kuuluu joukkoon :)

Tuntuu myös ettei blogiin ole kauheasti mitään päivitettävää. Arki rullaa niin samanlaisena päivästä toiseen ja ennen kaikkea nopeasti. Viikot vaan suhahtelee ohitse ja hyvä kun niitä edes huomaa. Nyt jouluna olen 2 päivää vapaalla, tänään ja huomenna. Rauhallista joulua vietellään, ilman suurempia juhlallisuuksia ja stressiä. Lahjoja on, hyvää ruokaa riittävästi ja aikaa sukulaisille myös. Blogi on jatkuvasti mielessä kuitenkin, lähinnä niin että haluaisin päivittää teille jotain uutta lukemista, mutta samaan aikaan en keksi että mitä ja koska saisin aikaa istua alas kirjoittamaan.. Lupauksia tulevasta en siis anna, mutta hyvin mahdollista, että blogi palautuu taas enemmän aktiiviseksi kun/jos nykyisessä elämäntilanteessa jotain taas muuttuu. Arki kun on hyvinkin seesteistä (vaikkakin kiireistä) tällä hetkellä, niin ei myöskään ole sellaista jatkuvaa tarvetta purkaa omia ajatuksia.

Oikeastaan halusin vain toivottaa kaikille rauhallista joulua ja menestystä uudelle vuodella 2014! Täällä ollaan edelleen ruudun takana ja elämä Hollannissa sujuu (tällä hetkellä) mukavasti :)3 kommenttia:

 1. Hei. Hienoa, että kirjoitit, täällä täytynyt vähän väliä käydä kurkkimassa :D Hyvää Joulua koko teidän poppoolle.

  Onnistuisiko kirjoittaminen työmatkoilla, niin että kirjoittaisit wordiin tms ja tallentaisit tekstin sitten myöhemmin blogiin? Tai jos et halua kantaa konetta mukana, kirjoita vaikka paperille tai kännykkään avainsanoja joista on helppo muotoilla blogitekstejä? Ihan mitä vain että kirjoittelisit meille lukijoille :) Toki ymmärrän, että on itsestään selvää, että se oikea elämä pitää laittaa etusijalle ja viettää se (vähäinen) vapaa-aika perheen ja ystävien kera, mutta jos vaikka ne työmatkat olisivat meidän pelastuksemme. Juttuaiheina ainakin minä haluaisin kuulla vaikka ihan vain tavallisesta arjesta, mutta myös joskus vaikka
  1 ) minkälaisia vaatteita vaatekaapistasi löytyy ja mikä on tyylisi, millaisista vaatteista, kengistä ja asusteista pidät, värit jne. Muistelisin, että omistat ainakin yhdet tosi makeat saapppaat!
  2) sama juttu tuoksuista ja meikeistä, onko sinulla jotain luottotuotetta, esim. mun must have tuotteeni on kasvojenpesuvaahto :D
  3) haaveista ja unelmista, mitä mieltä olet lapsista? Entä Justin? Vai onko liian henkilökohtaista? Kiinnostavaa ainakin.
  4) Mitkä kaikki asiat ovat kääntyneet päälaelleen siitä, kun suunnittelit muuttoa, tai asumista tulppaanimaassa
  5) Millaiset ovat arvosi? Millainen lapsuutesi on ollut? Oletko tekemisissä sukusi kanssa? Mitä mieltä he olivat muutostasi ja mitä he siitä ajattelevat nyt?
  6) Miten Justinin vanhemmat ja sukulaiset ovat muuttuneet tai muuttaneet tapojaan sinua kohtaan, jos ovat?
  7) Mikä on auttanut sinua sopeutumaan ja mitä asioita ikävöit nyt Suomesta?
  8) Oletteko käyneet baareilemassa? Millainen ravintolakulttuuri siellä on?
  9) Huomaamiasia hollantilaisen ja suomalaisen kulttuurin eroja, entä samanlaisuuksia? Ovatko länsimaiset ihmiset rajoihin katsomatta samantyyppisiä, vai olemmeko oikeasti peräpohjolan junttikansaa joilla ei ole toivoa :D (Jos erehtyy lukemaan Iltasanomien tai Iltalehden kommenttiosioita, olen sitä mieltä, että todellakin olemme.)
  10) ihan mitä vain, ihan vain arkea, vaikka sitä millainen on perusviikkosi. Oletko tapojesi orja vai teetkö miten kulloinkin..? Pesetkö pyykkisi ohjeiden mukaan erotellen valkoiset ja värilliset, vai kaikki sekaisin ja toivot, että se viisi vuotta sitten ostettu paita ei enää luovuttaisi väriä (tunnustan!), katsotko telkkarista jotain tiettyä sarjaa, vaihdatko verhoja vuodenajan mukaan, riitelettekö Justinin kanssa ja millaista riitelyä teillä on (esim. meillä riidellään pikkujutuista joskus ja mökötetään päivätolkulla, kumpikaan ei tykkää huutamisesta, vaikka kuulemma se olisi kaikiste "tehokkainta" riitelyä), mutta kuten sanoin, ihan mitä vain! Osaat kirjoittaa hyvin, niin että sitä jaksaa lukea ja se on todenmukaista. Ai niin ja mitä sille söpöiselle kissalle kuuluu?

  Äläkä välitä jostain satunnaisesta negatiivisesta kommentoijasta, joka blogista niitä löytyy. Ilkeitä ja kateellisia ihmisiä kun tästä maailmasta löytyy >:( Tämä blogi on just hyvä!

  /E

  VastaaPoista
 2. Hyvät uudet vuodet sinne! Ja nyt rupesi kiinnostamaan ihan mielettömästi, että mitä joku anonyymi törppö on sulle kirjoitellut? Voitko kuitenkin pasteta tänne parhaimmat palat? :D Mä olen saanut anonyymin vihakommentin blogiini vain kerran, ja se aiheutti eka ahdistusta, kun oli sen verran henkilökohtainen, että epäilin sen olevan joku tuttu joka salaa vihaa mua! Salapoliiseilin sitten kuitenkin sen verran, että totesin, ettei Ano voinut olla kukaan tuttu vaan todennäköisesti joku oman elämänsä luuseri, jonka jälkeen kommentille oli paljon helpompi nauraa.

  Mua kiinnostaisi ensimmäisen kommentoijan erinomaisesta listasta ainakin 3,6,8,9,10!

  VastaaPoista