keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Pienikin muutos on hyvästä

Sometimes we need to stop analyzing the past, stop planning the future, stop figuring out precisely how we feel, stop deciding exactly what we want, and just see what happens.

Postasin tuon maanantaina Facebookiin ja yritän nyt toteuttaa sitä edes vähän, edes oman pääni sisällä. Toistaiseksi juurikaan onnistumatta (ai miten niin ainainen organisoija ja järjestelijä, jolle kalenteri on puoli elämää), mutta ehkä yrittäminenkin on hyvästä. 

Viime aikoina on ollut paljon takaiskuja, sitä että elämä potkii päähän joka suunnalta ja olo on melko epätoivoinen miettiessä että koska asiat vihdoin kääntyy positiivisempaan päin. Sitä ajautuu melkein väistämättä sellaiseen survival-moodiin, tekee koska on pakko. Väistämättä pohtii myös sitä, että kuinka paljon on omissa käsissä, mihin asioihin on mahdollisuus vaikuttaa ja mitkä asiat tulisi vaan hyväksyä ja ottaa vastaan sellaisena kuin ne annetaan. 

http://citizenbrand.typepad.com/.a/6a00d8341c728253ef0120a576afcf970b-pi
Source
Lopetan siis menneisyyden analysoimisen, turha on tässä vaiheessa enää miettiä, olisiko joku asia toisin jos olisi tehnyt erilaisen valinnan jossain kohtaa. En voi suunnitella liikaa tulevaisuutta, koska on niin paljon asioita jotka on avoinna ja joihin en edes pysty vaikuttamaan. Voin vaan toivoa että tulevaisuus tuo mukanaan parempia aikoja, enemmän onnellisuutta ja elämiseen keveyttä. Omien fiilisten ja koko elämäntilanteen pohtiminen on kuluttavaa, pakko yrittää löytää jotain muuta mihin keskittyä. Hetki kerrallaan elämää eteenpäin. 

http://beyondbreastcancer.files.wordpress.com/2011/05/happiness0e550e61c8a8833-800wi.jpg%3Fw%3D620
Source
Tarvitsen asioita, joista innostua ja inspiroitua. Asioita, joista saa energiaa ja joihin keskittyä. Jos kellään teistä on hyviä vinkkejä tai ideoita, mitä tehdä ja mistä innostua, niin jakakaa kiitos kommentoimalla. Kaikki ideat on tervetulleita!

Elämä kulkee selkeästi erilaisissa vaiheissa ja kausissa eteenpäin, tällä hetkellä tuntuu että omassa elämässä on jonkunlaisen muutoksen aika. Tai ainakin kasvun paikka. On jännä huomata kuinka vuosien saatossa on ajatellut asioista tietyllä tavalla ja kuinka omat mielipiteet ja oma persoona on muuttuneet. Ehkä nyt on hyvä hetki pohtia aikuistumista.  

http://blogs.imediaconnection.com/files/2012/06/7-steps1.png
Source

2 kommenttia:

 1. En nyt tiedä onko tämä mihinkään hyvä vinkki vai toteutatko kenties jo elämässäsi, mutta minä olen itse saanut inspiraatiota ja seesteisyyttä elämääni käsitöistä. Virkkausta, kutomista... ja niitä voi tehdä myös liikennevälineessä, kun sinulla taitaa vielä hetki olla niitä pitkiä välimatkoja.

  Paljon tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni! Kyllähän tuo kutominen jo arkeen kuuluu, mutta siihen ei ole kauheasti inspistä ollut viime aikoina. Hyvä vinkki kuitenkin, ehkä siihen pitäisi taas panostaa enemmän :) Ja käsitöillä on hyvinkin rauhoittava vaikutus.. joten ei siitä ainakaan haittaa ole.

   Poista