keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Aikaa itselle.. awesome!

Viimeinen työpäivä Amsterdamissa oli viime viikon perjantaina. Torstaina sain tietää, että keskiviikon hyvin onnistunut toinen haastattelu poiki uuden työpaikan. Erittäin hyvillä fiiliksillä siis päättyi viime viikko ja yksi isohko ajanjakso. Ajallisesti tuo Amsterdamin jakso oli suht lyhyt, mutta sen vaikutuksia podetaan ja pohditaan varmasti vielä pitkään. Näistä lisää myöhemmin (kuin myös uudesta työpaikasta), sillä tämän viikon teemana on akkujen lataus. En tiedä vielä koska uusi työ alkaa, mutta todennäköisesti parin viikon sisällä. Joten nyt nautin suurella sydämellä siitä, mitä mulla nyt on.

http://2.bp.blogspot.com/-ttlvhvsTL0E/Ufhmy0jxTzI/AAAAAAAAB3A/ROCeg8H8XWw/s640/caring+for+myself.jpg
Source
Aikaa!
Lataan hyvin vähiin käynyttä akkuani nauttimalla urheilusta, kokkaamisesta, ulkona olemisesta, ajasta itselle ja nukkumisesta. Enkä vähiten suinkaan auringonpaisteesta ja valosta, josta pystyn vihdoin nauttimaan kunnolla.

http://data3.whicdn.com/images/36684599/large.png
Source
 Vaikka olen tällä hetkellä periaatteessa työtön (uutta sopimusta ei ole vielä allekirjoitettu ja pessimisti minussa epäilee tottakai heti, että onko se uusi työpaikka nyt varma) niin silti tuntuu kuin olisi lomalla.  Nautin siitä, että ei ole mitään pakotteita mihinkään tai ketään kohtaan ja saan käyttää päiväni niin kuin haluan.

Iltaisin Justinin kanssa samaan aikaan nukkumaan (normaaliin aikaan klo 22-23, ei enää klo 21!) ja aamulla herääminen kahdeksan pintaan (mikä fiilis oli herätä eräänäkin aamuna klo 4.30 ja todeta, että hei, enää ikinä mun ei tarvitse herätä tähän aikaan ollakseni töissä klo 8).

Aamupalaa kotona ruokapöydän ääressä (ei enää jatkuvaa liikkeessä syömistä, junassa jokapäiväisiä voileipiä), ihan mikrossa tehtyä kaurapuuroa ja kahvikuppi kädessä.

Päivällä valoisaan aikaan liikkumaan.. maanantaina kävelemässä, eilen pyöräilemässä ja tänään tein tunnin kävelylenkin jo ennen aamupalaa. Aivan mahtavaa! <3

http://inspiredtoaction.com/wp-content/uploads/2013/09/20130902-090321.jpg
Source
Eilen vielä lisäksi 45 minuuttia hierojalla ja pääkin kääntyy taas. Olen joka päivä laittanut ruokaa ja jo pelkästään vihannesten pilkkomisesta tulee fiilis, että jes, vihdoinkin teen jotain hyvää ja hyödyllistä, josta me molemmat hyödytään.

Vielä kun tähän yhtälöön sovittaa enemmän aikaa bloggaamiselle, käsitöille ja ystävien tapaamiselle, niin johan pomppas. Elämänlaatu paranee kohisten ja oma fiilis sen mukana!

4 kommenttia:

 1. Isukki täällä taputtaa suuria karvaisia käsiään - ja on onnellinen puolestasi :)
  Huilaa nyt, kun siihen on oiva mahdollisuus, ja tee kaikkea kivaa... silitä vaikka Sparksia vastakarvaan.
  Meidän Mimmi lähti omille teilleen varhain lauantaiaamuna, eikä neidistä ole näkynyt vilahdustakaan sen koommin.
  Hiukan huolettaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Mimmi! Kunhan ei vaan ole jäänyt auton alle :( Toivotaan että neidillä on keväinen seikkailu päällä ja palaa pian takaisin!

   Poista
 2. Kuulostaa mahtavalta! Toivottavasti työpaikka selviää. Ainakin täällä on viikonlopuksi luvattu niin mahtista säätä ja jo nyt paistaa aurinko, että viikon tai parin loma tähän väliin ei olisi ollenkaan pahitteeksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään tuli sähköpostia että aloituspäivä on näillä näkymin 17.3. :) Joten kyllä tämä tästä suttaantuu! Joo, tänne kanssa sään puolesta mahtavia kelejä luvassa.. päivittäin kun katsoo viikonlopun ennustuksia niin asteet vaan kohoaa! Tällä hetkellä luvassa jo +17 keliä :) Toivotaan että saadaan nauttia rutkasti auringonpaisteesta ja lämpimästä kelistä! Aikainen kevät kuulostaa paremmalta kuin hyvältä..

   Poista