torstai 10. tammikuuta 2013

Oi miksi, oi miksi tää on näin vaikeaa!

Soitettiin kouluun maanantaina ja he lupasivat sieltä lähettää postitse esitteen sekä ilmoittautumislomakkeen. Koulu sijaitsee viereisessä kaupungissa. Miksi, oi miksi, posti ei tänäänkään tuonut mitään? Pitäis varmaan hakea postille töihin, ne ilmeisesti tarvis henkilökuntaa.

Ah, hollantilainen posti.

Mäkkäristä sain heti eilen sähköpostia. He haluavat tietää tarkalleen minä päivänä/päivinä olen kurssilla ja minä päivinä voin olla töissä. He haluavat myös tietää tarkalleen kurssin kellonajat. Ja nämä tiedot he haluavat ennen kuin haluavat tavata työhaastattelun merkeissä. Tänään laitoin Mäkkärille saman selityksen, että en tiedä käytännössä kurssistani vielä yhtään mitään, koska mitään infoa ei vielä ole, mutta että se on todennäköisesti yhtenä tai kahtena päivänä viikossa, ja muina päivinä voin sitten ilomielin paistaa hampurilaisia. Ja edelleen sama vastaus: "Ota selvää, ilmoita meille, sitten voidaan sopia haastattelusta".

Ymmärränköhän mä nyt tämän ihan väärin, jos oletan, että ne haluaa palkata mut jos ne kurssiajat ei mene päällekkäin just niiden aikojen kanssa, kun ne haluais mun olevan töissä? Jostain syystä en vaan ymmärrä, miks tää on näin hankalaa? Jos ne harkitsee palkkaavansa mut, niin eikö nyt kannattais vaan pyytää haastatteluun. Ja Suomessa yleensä tämmösistä asioista selvitään sopimalla ja ilmoittamalla, että muuten kaikki vuorot sopii, mutta hei, tuona päivänä tohon aikaan en voi olla duunissa. Justin sanoi, että ne haluaa tietää kaikki etukäteen, jotta voivat miettiä sopimuksen valmiiksi ja iskeä nenän eteen haastattelussa. Oh well, we will see.

Ah, hollantilaiset.

Myös anoppi aiheuttaa taas päänsärkyä. Ymmärrän, että haluaa auttaa, mutta kukakohan sille kertoisi, että liika yrittäminen ja asioihin puuttuminen on enemmän nenille hyppimistä kuin auttamista. Joku voisi myös hienosti sille vihjaista, että ihan kaikki sen loistavanmahtavanupeat ideat ei ehkä ole niin toimivia kuin se kuvittelee.

Ah, hollantilainen anoppi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti