keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Toivoa täynnä

Jaksan edelleen ihmetellä sitä kuinka nopeasti päivät kuluvat ilman mitään "oikeaa" tekemistä. No siis, onhan työnhaku ja kodin siisteyden ylläpito ihan oikeaa tekemistä.. kukaan ei vaan maksa siitä. Ja tottakai osa päivästäni kuluu edelleen Facebookin tuijottamiseen, villasukkien kutomiseen ja kaikkeen muuhun epämääräiseen kotoiluun. Mutta olen kunnostautunut ainakin yhden uuden vuoden lupaukseni saralla, pyöräilyä on meinaan tullut harrastettua nyt joka päivä säiden suosiossa! Paitsi ei tänään kun satoi liikaa vettä :) You get my point. Yritys on kuitenkin kova!

Tuntuu, että jotain edistystä kuitenkin (kenties toivottavasti ehkä) tapahtuu.. sillä surullisenkuuluisa hollantilainen puhelinliittymä on vihdoinkin omissa nimissäni. Kerron sen tarinan joskus, mutta nyt olen tyytyväinen, että omistan hollantilaisen kännykkänumeron, joten en näytä enää totaaliselta urpolta, jolla on vain kotinumero CV:ssään. Jee! Tekstailutkin onnistuu jo sujuvasti (joskin qwerty-näppäimistö vaatii vielä totuttelemista - mutta pidän siitä paljon enemmän kuin vanhasta Samsungin kosketusnäytöstäni) ja netti toimii ainakin kotona wlanin voimalla. En tiedä vieläkään toimiiko netti kodin ulkopuolella puhelinliittymän kautta niinkuin sen olisi tarkoitus toimia. Pitää muistaa testata sitten kun olen joskus kodin wlanin ulottumattomissa.

Laitoin maanantaina neljään lähialueen hotelliin avoimen työhakemuksen. Yhdestä tuli samantien vastaus, että kiitos mutta ei kiitos. Kolmesta muuta ei ole yllättäen kuulunut mitään.

Laitoin eilen Mäkkäriin työhakemuksen ja tänään sain sähköpostilla lomakkeen takaisin, jossa kyselivät lisäinfoa. Ensimmäisen positiivinen merkki siis. Eivät ainakaan heti tyrmänneet.
98 % olisin mielettömän iloinen, jos saisin töitä ja vaan se pieni 2 % itkisi sisäisesti, että aika monen kouluvuoden jälkeen menen töihin McDonaldsiin.
Mutta JOS saan töitä, niin ainakin saan palkkaa, joka taas edesauttaa siinä, että voin jatkaa asumistani tässä maassa rakastamani ukkelin kanssa ja siinä sivussa jatkaa sen täydellisen työpaikan metsästystä. 

Olis kyllä tosi kiva saada töitä. Joten nyt sormet ja varpaat ristiin, että musta tulee uusi onnellinen jäsen iloiseen Mäkkäriperheeseen. Jos ne vaikka soittais huomenna ja haluais nähdä mut? Taidan olla ihan vähän liian iloinen ja toiveikas siitä, että en heti saanut tyrmäyskirjettä.

Viime viikolla (muistaakseni perjantaina) ahkera googlettelu tuotti myös toisen tuloksen, jota vien nyt eteenpäin. Löysin nimittäin koulun, jossa voin opiskella lisää hollantia. Justin soitti puolestani sinne eilen ja he lupasivat lähettää esitteen, jonka mukana tulee ilmoittautumislomake. Sen jälkeen pääsen tasotesteihin (!) ja opetus alkaa (toivottavasti) tammikuun lopussa tai helmikuun alussa. Mutta koska kaikki yksityiskohdat on vielä pimennossa (tulispa edes se esite huomenna postissa!), niin jätän tämän tähän. Kerron sitten lisää kun tiedän :)

http://sphotos-a.xx.fbcdn.net/hphotos-snc6/c0.0.403.403/p403x403/284873_493208477389070_1672246782_n.jpg
Kuva


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti