lauantai 26. tammikuuta 2013

Sydäntunnustus

Kiitos kaunis Olipa kerran Pariisi -blogin Riinalle tunnustuksesta! <3

Tunnustuksen saa antaa eteenpäin viidelle blogille, jolla on alle 200 lukijaa. Taidan olla nyt aika kurja, enkä jaa tätä eteenpäin, sillä tämä tuntuu nyt pomppaavan esille jokaisesta lukemastani blogista ja juurikin haastoin 11 kysymyksellä suosikkiblogejani :)

Mutta koska olen laiska itse etsimään uusia blogeja luettavaksi, niin pyydänkin, että pistätte kommenttiboksiin linkin esimerkiksi omaan blogiinne tai muuten vaan huippublogiin. Genrellä ei ole niin väliä, luen sujuvasti laidasta laitaan :) Lupaan sitten tehdä suosittelupostauksen, jos uusia suosikkeja ilmestyy joukkoon!

Justin on tänään taas töissä, mutta leipomisen sijaan tyydyin siivoamaan. Kolme tuntia putsaten ja puunaten, illalla sitten Domino's pitsaa. Omnomnom :) Ja jos huomenna taas nostelis painoja! Ainakin se hyvä puoli tässä isossa talossa on, että tilaa riittää. Saa lojua jumppamatot ja käsipainot ihan rauhassa, eikä ole kenenkään tiellä. Hieman erilaista kuin viime vuonna pienessä solukämpässä.

http://ries.typepad.com/.a/6a00d8345194a469e20120a7ca0097970b-800wi
Kuva
 Käsipainojen sijaan taidan kuitenkin jatkaa haaveilua tosta pitsasta.. Niin hyvää (suosittelen kokeilemaan jos mahdollisuus on) ja ainakin meidän pitseriassa suostuvat siihen, että tekevät "puolikkaita" pitsoja eli on mahdollisuus saada kahta eri makua yhteen pitsaan.. Gotta love the variety.

Sain muuten eilen Suomesta paketillisen lankoja, joten jos jollain on idea mitä kivaa voisi tehdä Novitan Puro Batik langasta, ehdotuksia otetaan vastaan :) Haluaisin tehdä siitä pipon, mutta kaipailisin tuolle langalle sopivaa ohjetta.

6 kommenttia:

 1. Heissan!
  Kiva blogi sulla! Juuri löysin tänne ekaa kertaa, laitanpa sivun muistiin :-) Mukavaa viikonloppua ja terkut Amsterdamista!

  VastaaPoista
 2. Löysin myös juuri blogisi.
  Vaikuttaa mukavalta!

  Jos haluat lukea elämästä Haagissa, klikkaa sivulle www.korkeuksissa.blogspot.nl

  VastaaPoista
 3. Kiitos molemmille leideille, tulette olemaan myös omalla lukulistallani :)

  VastaaPoista
 4. Minäkin osuin tänne ensikertaa, joten pyynnöstä jätän kommentin, jota kautta löytyy omaan blogiini. Näköjään tämä meidän blogien nimeämistapa ei ole kovinkaan originelli, on jo kolmas samantyylisesti nimetty blogi mihin törmään. :D

  Oletko käyttänyt Ravelrya ohjeiden etsimiseen? Ravelry.comissa kun rekisteröityy, niin siellä voi tosi kätevästi etsiä tietylle langalle sopivia ohjeita, ja niitä on ihan mielettömät määrät... suosittelen!

  VastaaPoista
 5. Kiitos, tulen vastavierailulle blogiisi :) Olen huomannut saman nimiasian, toisaalta aika hauska kun jokaisella on se "oma maa" siinä :D

  En ole kuullutkaan Ravelrysta, pitää käydä tsekkaamassa! Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 6. Kiitti haasteesta! Tässä olis sulle takaisin tämmönen: http://www.rantapallo.fi/unagidon/2013/01/29/haaste-mulle-haaste-sulle/ :-)

  VastaaPoista