perjantai 14. joulukuuta 2012

"Mummut menee ihan minne vaan"

Opinnäytetyöni on nyt virallisesti julkaistu Theseuksessa ja löytyy osoitteesta: http://urn.fi/URN:NBN:fi:amk-2012121219182

Opinnäytetyön nimi on "Mummut menee ihan minne vaan" - Eläkeläisten ostokäyttäytyminen matkatoimistoissa. Käsittelee nimensä mukaisesti eläkeläisten osto- ja kulutuskäyttäytymistä ja erityisesti matkailun parissa.

Koulun sähköposti on lakannut toimimasta ja pääsy muihin sähköisiin palveluihin on evätty. 

Tarkoittaako tämä nyt kenties sitä, että olen oikeasti valmistumassa?! No jahka ne tutkintopaperit joskus saapuu, niin sitten julistan itseni virallisesti matkailun restonomiksi ;)

Hollantilaisittain valmistumista juhlitaan yleensä ripustamalla koulureppu talon ikkunan ulkopuolelle roikkumaan ja Geslaagd -kylttejä joka puolelle. Taidan jättää välistä ja korvata ne joulukoristeilla :)

http://2.bp.blogspot.com/-iNEtskulV4k/UAWJo_oRzNI/AAAAAAAAAI0/CvYA3n2rthY/s1600/Geslaagd.jpg
Kuva   
http://maastricht-students.com/wp-content/uploads/2011/07/geslaagd.jpg
Kuva

2 kommenttia:

  1. Hei onnittelut!

    Itse ehkä hiukan vierastan hollantilaisten tapaa laittaa lippu roikkumaan niin kovin usein... itse suomalaisena liitän liputtamisen niin vahvasti valtiollisiin ja kansallisiin juttuihin enkä henkilökohtaisiin juhlatapahtumiin :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos!

    Me saatiin itseasiassa tupaantuliaislahjaksi semmoinen teline, johon saa lipputangon talon seinään.. sain kehotuksen hommata Suomen lipun, jotta voitaisiin asianmukaisesti liputtaa sekä Suomen että Hollannin lipulla. Jostain kumman syystä olen "unohtanut" sen lipun hankinnan.. mun mielestä ei yhtään kivan näköistä :D Mutta kai tässä joskus on vielä niin hollannistunut, että innoissaan liputtaa kaiken mahdollisen puolesta! Kunhan en vaan ikinä peittoa koko julkisivua oranssiksi... ;)

    VastaaPoista