maanantai 10. joulukuuta 2012

Oma koti, osa: WC

Uuden työpaikan etsiminen ahdistaa jo nyt, vaikka en ole vielä edes kunnolla aloittanut. Ärsyttää, että viime viikon keskiviikkona tilaamani puhelinliittymä (eli se sim-kortti) ei ole vieläkään tullut! Ja täällä siis kulkee posti lauantaisinkin.. Väsäsin taas uutta CV:tä kaksi tuntia, mutta en vieläkään tiedä onko se hyvä.

Joten päätin keskittyä johonkin helppoon ja kivaan.
Ajattelin esitellä meidän kodin huone kerrallaan ja aloitan nyt helpoimmasta. Alakerran WC!

Olisi varmaan muuten ollut järkevää aloittaa talon esittely rakennusvaiheesta, mutta koska tämän hetkinen tilanne miellyttää paljon enemmän kuin se jumalaton sotku/kaaos/epäjärjestys/rakentaminen, josta en muutenkaan ymmärtänyt puoliakaan.. niin edetään omien mieltymyksieni mukaisesti, hyvin epäkronologisesti.. :)

Oviaukosta kuvattuna

Tässä kuvassa valaistus näyttää todelliset värit
Alakerran WC:n lattia on samaa isoa laattaa kuin kaikki muutkin lattiapinnat alakerrassa. Tämä laattalattia on mun mielestä jotenkin kylmän näköinen ja tykkäisin, että meillä olis yläkerran ihanaa laminaattia jokaisessa kerroksessa. Justin halusi kuitenkin ehdottomasti laattalattian alakertaan, joten se meillä nyt on.

Allaskaappi ja Finlaysonin muumipyyhe :)

Allas ja allaskaappi on hollantilaiseen tyyliin todella pieni. Hanasta tulee ainoastaan kylmää vettä, sekin on tyypillistä hollantilaisissa vessoissa. Pytty itsessään on tuommoinen seinässä roikkuva malli, mikä on kieltämättä kätevää kun siivoaa vessan lattiaa.

Kolmea erilaista laattaa

Rituals <3 ja elefantit tuo onnea!

Ikkunaluukullinen peili, voi lyödä luukut kiinni jos naama ei miellytä ;)

2 kommenttia:

  1. Ihana vessa :) niin ihanan uuden nakoista...
    Ja ostin viime viikolla tuliaiseksi mun vanhemmille Suomeen tuon ritualsin huonetuoksun ja paras huonetuoksu mita oon koskaan ennen haistanut ja se tuoksu viela leviaa niin ihanasti kaikkialle.. :)))
    Pitaa kylla ostaa omaankin kotiin samanlainen!

    VastaaPoista
  2. Mulla on jo useamman vuoden ajan ollut käytössä noi Ritualsin huonetuoksut! Ne tuoksuu niin paljon paremmalle kuin perus wc-raikastimet :D Tällä hetkellä meillä on vaan tuo yksi alakerran vessassa, mutta jossain vaiheessa pitäisi saada hankittua myös kylppäriin ja makuuhuoneeseen :)

    VastaaPoista