sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Kapuloita rattaisiin

Joku tuolla jossain pistää nyt tosissaan kapuloita rattaisiin, että en pääsis lähtemään terveenä ja hyvällä fiiliksellä. Olen nyt 2 päivää viettänyt tiukasti sisätiloissa ja mahdollisimman rennosti lepäillen. Mutta ei nää oireet nyt häviä mihinkään, poskiin sattuu ja korvia särkee taas. Että hello vaan poskiontelontulehdus ja korvatulehdus. Selvästi revanssia vaille. Argh.

Soitin kunnallisten terveyspalveluiden ajanvaraukseen. Sain ajan sairaanhoitajalle huomiselle klo 13. Omalääkäriä ei tuolta meidän lähiterveysasemalta löydy ja jos jotain lääkäriaikoja jaellaan, niin huomenna aamulla klo 7 puhelimen välityksellä. Joo, ne ajat menee yleensä 5 minuutissa. En edes tajua miten jengi pääsee sinne läpi, kun linjat on samantien tukossa vaikka soittais minuuttia tai kahta vaille tasan. Olen kauhean skeptisesti varma siitä, että lääkäriaikaa ei huomiselle löydy mistään enää klo 13 jälkeen. Taidan sit mennä suoraan päivystykseen ja jonottaa siellä 5 tuntia yhtä antibioottireseptiä. Tosin nyt on jo epäilykset, että tehoaako tähän edes mikään antibiootti enää mutta pakkohan jotain on kokeilla. Lentäminen kipeänä ja varsinkin korvatulehduksessa on yhtä helvettiä. Been there, done that.

Ei ole helppoa, ei. Enkä vieläkään ole aloittanut pakkaamista. Mutta tein tänään villasukan, aikaa meni vaan 7,5h. Oma enkka, jee!

http://2.bp.blogspot.com/-RMAGLFQ-boY/UHM7ibKXlPI/AAAAAAAAByA/69RCOie1PdA/s1600/pissed-off.jpg
This is how I feel

2 kommenttia:

  1. Voi että...paranemisia sinne! Poskiontelotulehduksen kanssa on kyllä maailman inhottavinta lentää
    I feel for you, nyt viimeisen kahden viikon aikana oon syönyt kahdet eri antibiotit :D kaikki tulehdukset iskee samalle viikolle...

    VastaaPoista
  2. Sama homma.. oon popsinut jo kaksi antibioottikuuria. Vahva epäilys siis, että liekö se seuraavakaan auttaa. Mutta pakkohan se on kokeilla! En yleensä edes ole sairastelevaa tyyppiä, joten mitä kohtalon ivaa, että nyt kun olis muutakin tekemistä niin pitää vaan sairastaa.. Paranemisia siis sinnekin!

    VastaaPoista