torstai 22. marraskuuta 2012

Lähtövalmistelut, osa: To Do -lista

Oon aina tykännyt To Do -listoista. Jotenkin selkeyttää aina sitä, mitä kaikkea pitää tehdä ja sitten on palkitsevaa kun ne saa vetää listalta yli. Varsinkin kouluhommien kanssa oon todennut erittäin käteväksi, varsinkin jos listan luo aikajärjestyksessä. Yleensä luon To Do -listan jollekin paperilappuselle, jota säilytän kalenterin välissä.

Edelliseltä listaltani tekemättä ovat vielä:
- Kela-kortin palautus
- Muuttoilmoitus ulkomaille muutosta
- Vakuutuksien irtisanominen

Opintojen suhteen kaikki on jo tehty. Kaikki opinnot on suoritettu, olen anonut tutkintotodistusta, esitellyt valmiin opinnäytetyön ja tehnyt kypsyysnäytteen. Ainoa asia, joka tällä hetkellä jännittää on se, että onko kypsyysnäyte hyväksytty. Inhottavaa piinaa. Lähetin eilen ohjaavalle opettajalleni sähköpostia ja hän sanoi, että saan sisällön osalta vastauksen tänään, jonka jälkeen kielenopettaja tarkistaa kielen ja lopullinen tulos pitäisi olla selvillä viikon lopulla. Kielenopettajalta tuli kuitenkin viesti, että hän ei ole edes saanut kypsyynäytettäni ohjaajaltani vielä. Joten epäilen, että saanko vastausta huomiseen mennessä. Aika vaan käy vähiin jos nyt käviskin niin, että kypsäri olis syystä tai toisesta hylätty. Viikon päästä kun pitäis olla lähtövalmiina ja suuntaamassa lentokentälle...

Jotenkin tuntuu hassulta yrittää tehdä kaikesta jäljellä olevasta listaa, koska tuntuu että sitä tekemistä on niin paljon. Ja toisaalta, mitä kaikkea sitä nyt muka vielä pitää tehdä? Parempi kai kokeilla, että mitä saa aikaiseksi..

TO DO Suomessa
- Saunassa käyminen
- Mustamakkaran syöminen
- Palmikkoneuleen opettelu
- Uuden läppärin laittaminen käyttökuntoon
- Tavaroiden pakkaaminen
(Vaatteet, korut, tärkeät paperit ja todistukset, kosmetiikka, elektroniikka, lääkkeet, mitä muuta???)
- Säästöpossun tyhjentäminen
- Kirpputoripöydän tyhjentäminen
- Hiusvoiteen ostaminen
- Silmälasien sankojen kiristys
- Tapaaminen ystävän kanssa
- Röntgenkuvien hakeminen hammaslääkäriltä

Mitä muuta? A P U A....

http://static.someecards.com/someecards/usercards/185c8d9ed35147863a3ccdca9ae6bb57.png
Kuva

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti