keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Viimeinen kokonainen päivä Suomessa

Kellekään tuskin tulee yllätyksenä, että eilinen ja tämä päivä ovat olleet kovin hektisiä.
Olen käynyt laatikoita, kaappeja, kansioita ym. läpi ja yrittänyt miettiä mikä on tärkeää, säilytettävää tai poisheitettävää. Tavaroiden läpikäymisen lisäksi on ollut monenlaista muuta puuhaa..

Siivousta:
- vessa
- kylpyhuoneen jynssäys (sen likavesiritilän tyhjentäminen hiuksista ja moskasta saa kenet tahansa harkitsemaan pitkistä hiuksista luopumista)
- sanomalehdet ja mainokset odottavat siististi kassissa kuljetusta jätekatokseen
- vanhojen meikkien läpikäyminen 

Järjestelemistä:
- USB-tikkujen läpikäyminen
- Tietojen siirtäminen 10 paikasta vain yhteen tai kahteen paikkaan
- Muutaman valmiin joululahjan pakkaaminen

Itsestä huolehtimista:
- mummon luona kahvilla käyminen
- isän kanssa lounaalla käyminen
- kampaajalla käynti (melkein 10 cm lähti!)
- vimmainen lääkitseminen kaikkea mahdollista vastaan

Listoja voisi jatkaa loputtomiin, mutta ehkä teille riittää pienet maistiaiset :) Hommaa siis on ja meinaa paniikki iskeä kun ajattelee, että huomenna se on menoa..

Mutta tein tänään jotain, mitä en muistaakseni ole tehnyt ainakaan 10 vuoteen. Ostin nimittäin itselleni cd:n levykaupasta. Ihan oikean vanhanaikaisen cd:n (ei sentään c-kasetti ;)). Kuluneen syksyn aikana olen istunut sohvan nurkassa perjantaisin ja kutonut samalla kun äitini on katsonut Vain elämää -sarjaa. Eli samalla myös kuullut kaikki sarjassa soitetut biisit. Älkää pelästykö, en ostanut sitä kokoelmalevyä! :D Mutta siinä kuunnellessani olen ollut oikeasti yllättynyt kuinka hyvä ja monipuolinen laulaja Erin on. Ostin siis tänään Hunningolla -levyn. Jo aiemmin kuulemani kappaleet ovat edelleen loistavia ja nyt alkaa totutteleminen vielä tuntemattomiin.

Olen oikeastaan itsekin yllättynyt tästä vedosta, sillä en yleensä kauheasti tykkää suomalaisesta musiikista ja näitä vähän samantyylisiä naislaulajia on Suomi pullollaan. Mutta poikkeus vahvistaa säännön ja nyt mulla on Hollannissa mukana pala suomalaista fiilistelyä Muisto tästä syksystä :) Voi olla kuitenkin, että tätä cd:tä soitetaan autossa vain silloin kun ajelen yksin.. Justin kun ei kauheasti välitä ;)

erin
Kuva

Ps. Levyn kappaleesta numero 7 on pakko tykätä jo ihan nimenkin takia. Ootte idioottei <3

hei ootte idioottei
kaikki te naiset luottavaiset
hei niin idioottei
liikaa paapotte niitä
siltikään ette riitä

Siitä elämänohjetta kaikille rakkauden kanssa painiskeleville :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti