maanantai 26. marraskuuta 2012

Lähtövalmistelut, osa: Pakkaaminen

Käytin pakkaamiseen aikaa tänään noin 4 tuntia. Lopputuloksena yksi (se isoin) matkalaukku täynnä tavaraa ja toinen melkein täynnä. Käsimatkatavarat pakkaamatta. Ja siis jumalaton määrä tavaraa ja vaatetta, joka ei mahdu mukaan! Hitto, jos olisin oikeasti tajunnut aiemmin kuinka paljon tavaraa noi vaatekaapit kätkee sisuksiinsa, niin olisin saanut kirppikselle paljon enemmän myytävää.. Nyt vaan kertyi iso Pirkan kestokassillinen vaatteita, jotka äiti ja veljen avovaimo saa käydä läpi. Toivottavasti löytävät mieleistä päällepantavaa. Kaappeihin myös jäi tavaraa, jotka joku joskus sitten ehkä tuo mukanaan Hollantiin.

Lähtötilanteessa 3 tyhjää matkalaukkua.Ensimmäinen ja isoin..

Matkalaukku täynnä ja kaapit täynnä tavaraa...

Järkyttävintähän tässä on se, että mulla on niin älyttömästi vaatteita, että pärjäisin noilla (+ niillä mitkä on jo Hollannissa!) kepeästi muutaman vuoden. Silti tekis mieli lähteä kiertelemään kaupoille kun tulee alennusmyynnit... Lupaan tehdä inventaarion myös Hollannin vaatekaappiin ennen kuin ostelen mitään. Sittenhän uuden ostaminen on ok, kun on ensin hankkiutunut vanhasta eroon ;)

Tänään loppui pakkaamisessa voimat kesken. Hirveästi meni aikaa siihen kun yritti päättää, että mitä en missään nimessä halua jättää ja minkä voin jättää tänne ja mistä olisi aika jo luopua. Muutaman kerran istuin vaan typertyneenä tavaroiden keskellä ja mietin, että mitä ihmettä oikein teen tälle kaikelle.

Pikkuhiljaa...

Toinen matkalaukku melkein täynnä...

En oikeastaan edes tarvitsisi näitä kaikkia vaatteita nyt mukaan, mutta toisaalta haluan tehdä edes jollain symbolisella tavalla eron siihen, että nyt muutan oikeasti pois enkä vaan lähde käymään epämääräiseksi ajaksi. Kun aikaisemmin on aina ollut selvää, että tulen jossain vaiheessa takaisin, joten on ok, että tavaroita on monessa eri paikassa kahdessa eri maassa. Mutta kun nyt katsoo tätä tavaramäärää, joka on pakko jättää tänne säilöön koska ne ei vaan mahdu mukaan, niin taitaa jäädä aika mun oman pään sisäiseksi tämä symboliikka. Toivottavasti äiti ymmärtää.

Sain  yhden kaapin tyhjäksi!

Huomenna on pakko jatkaa..

Väsynyt pakkaaja

2 kommenttia:

  1. Pakkaaminen on kyllä niin viheliäistä puuhaa... kesällä tuli otettua vain vajaa puolet vaatekaapin sisällöstä mukaan, nyt sitten joululomalla Suomeen puolityhjän matkalaukun kanssa ja takaisin täpötäyden kanssa. Saapahan käytyä vaatekaapin sisältöä läpi.

    Seuraava urakka olisikin saada kaikki muut tavarat tänne, astiat yms, vaikka niillä ei nyt onneksi ole kiirettä..

    VastaaPoista
  2. Voit kuvitella kuinka kyllästynyt olen tavaroiden edestakaiseen rahtaamiseen, kun olen tehnyt sitä jo reilut 3 vuotta.. :) En saanut vieläkään kaikkia tavaroita mukaan. Äiti lupasi tuoda jouluna mukanaan yhden matkalaukun tavaraa ja sitten loput kirjat yms. jutut, joita en ole halunnut hävittää, on pakko kuljettaa pikkuhiljaa Hollantiin Suomen reissuilta.. Tai sitten pitää joskus repäistä ja käydä Suomessa autolla, sitten sais ainakin kaikki kerralla :)

    VastaaPoista