torstai 29. marraskuuta 2012

Portilla 22 alkaa uusi elämä

Terveisiä Helsinki-Vantaalta! Lähtöpaniikilta ja -itkuilta vältyttiin onnellisesti ja nyt vaan odottelen lennon lähtöä.

Kamat on jotenkuten kasassa, niitä jäi edelleen ihan liikaa äitin komeroihin. Mutta ehkä tärkeimmät jutut tähän hetkeen on nyt mukana. Enkä joutunut maksamaan ylipainomaksuja laukuista! Jee :) Eilen päädyin vielä ostamaan uuden lentolaukun, joka on peruspainoltaan kevyempi kuin se kuvissa aiemmin näkynyt punainen. Mutta tänään ei sitten matkustamotavaroita punnittu ollenkaan, joten selvisin siitäkin paremmin kuin hyvin :)

Nyt on tosi hyvä fiilis ja odotan vaan pääseväni perille omaan kotiin Etten-Leurissa. Ihanaa nähdä Justin ja Sparks taas :) Jostain syystä tajuntaan ei ole vielä uponnut, että muutan nyt kokonaan pois Suomesta.. mutta nautitaan nyt tästä tunteesta niin kauan kuin se kestää! Voi olla, että jo ensi viikolla mieli muuttuu kun pitää ruveta hoitamaan niitä virallisia asioita ;)

Hyvää fiilistä tuo myös se, että jouluun on vain 3 viikkoa aikaa ja sitten saan jo läheisiä ihmisiä Suomesta kylään <3 Ehkä saan seuravat viikot vaan keskittyä joulun odotukseen, valmisteluihin ja oloni kotoisaksi tekemiseen. Jee :)

Ulkona on ihan harmaata ja räntää sataa. Kentällä on jo ruuhka-aika, hirveä hyörinä käy ympärillä.
Oma mieli on kuitenkin rauhallinen, onnellinen ja luottavainen.

Kyllä tästä hyvä tulee.

http://img.mtv3.fi/mn_kuvat/mtv3/koti/arki/2011/4/1112792-max500x555.jpg
Sisällä kuplii ilo


http://img.avatv.fi/mn_kuvat/mtv3/helmi/5perjantai/mystiikka/luonto/1448316-max590x354.jpg
Onnellinen  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti