torstai 21. maaliskuuta 2013

4 vuotta ja kasa nenäliinoja

Flunssa pitää edelleen otteessaan, tosin toiveikkaasti ajattelen, että olo on jo vähän parempi. Toivon että pääsen huomenna töihin. Soittivat tänään aamulla ja kysyivät, että mikä on tilanne. Vähän parempi mutta en kyllä kykene vielä täksi illaksi töihin. Harmittaa, koska nyt olen missannut jo 2 päivää tehokasta perehdyttämistä.. Koko viikko, maanantaita lukuunottamatta, piti olla 17-sluit (sulkemisvuoro), jotta oppisin sen vuoron. Hyvällä säkällä pääsen siis tuohon vuoroon huomenna ja lauantaina, mutta koska on viikonloppu kyseessä, niin perehdyttäminen jää taas "vähän" vähemmälle ja jokainen painelee ympäriinsä kuin päätön kana. Olisin ihan mielelläni perehtynyt rauhassa.

Toinen harmitus töihin liittyen on se, että "mitä ne musta siellä nyt ajattelee". En tietenkään ole tahallani tullut kipeäksi ja kaippa niin voisi käydä kenelle tahansa, mutta pliis, oliko pakko sairastua tokalla työviikolla?! Ironistahan tässä on se, että viisaudenhampaiden poistoleikkauksen piti olla tämän viikon tiistaina, jolloin olisin ollut sairaslomalla loppuviikon, mutta koska se siirrettiin, niin ilmoitin tulevani ilomielin töihin.. ja nyt olen sitten kuitenkin pois.

Tähän hollantilaiseen sairauslomakäytäntöön vielä sen verran, että vaikka omalla ilmoituksella saa olla pois ja jonkun mielestä se voi olla helppoa, niin on aika haastavaa yrittää itse arvioida omaa kuntoa ja että olisiko jo työkykyinen. Normaalisti sitä vain menisi lääkäriin/sairaanhoitajalle ja saisi lapun, jossa ilmoitettaisiin sairauslomapäivät. Mutta toisaalta on yksinkertaista, että ei tarvitse mennä lääkäriin flunssan takia, koska miksi se lääkäri toteaisi sairauden, jonka jo itse tietää ja jolle periaatteessa kukaan ei voi tehdä mitään. Tähän "omalla luvalla" poissaolemiseen liittyy myös se, että joka päivä on ilmoitettava oma vointi töihin ja sieltä myös saatetaan soittaa tai tulla käymään.

Toinen vähän iloisempi asia tänään on, että:
Meillä on tänään Justinin kanssa vuosipäivä, jo 4 vuotta yhdessä. Sain jo eilen Justinilta lahjan, koska ei oltu varmoja, olenko tänään illalla kotona vai en (ihmeparantumista ja töihinpääsyä odotellessa).

http://www.countryheart.co.uk/site/images/4th_anniversary_card.jpg
Kuva


Ihanan Diamonds (by Armani) -setin, johon kuuluu hajuveden lisäksi suihkugeeli ja ihovoide. Vanha suosikkituoksu, joten ihana lahja :)
http://www.superdrug.com/content/ebiz/superdrug/invt/455148/455148_l.jpg
Kuva
 Itse lupasin viedä Justinin ulos syömään, sitten kun löytyy meille sopiva päivä ja rahaa on ilmestynyt tilille. Oma lahjaideani oli vähän hätävara, koska en vaan löytänyt aikaa lähteä kaupoille enkä keksinyt järkevää ideaa, joka ei olisi maksanut liikaa. Mutta koska tykätään käydä ravintolassa syömässä ja Justin arvostaa sitä, niin ei se loppujen lopuksi ihan huono idea ollut. Pitää panostaa sitten siihen toteutukseen, kun sen aika on :)

http://www.beirutnightlife.com/wp-content/uploads/2013/02/fancy-date-main.jpeg
Kuva
Harmi, että tänään panostus on aika vähäistä ottaen huomioon, että laahustan täällä verkkareissani ja fleecessäni enkä jaksa käydä suihkussa, tuoksun Vicks Vaporubilta ja yskänlääkkeeltä.. Puhumattakaan siitä, että meidän jääkaappi on tyhjempi kuin pitkiin aikoihin ja tänään kaivellaan ilmeisesti pakastimesta jonkunlaista valmisateriaa..

http://www.beautybody.nl/images/produkt/5112011214351_5410076001521.jpg
Kuva

http://1.bp.blogspot.com/-ep-r64eFmbI/TunyQhUyZEI/AAAAAAAAAV8/fArLSweZwec/s1600/Aviko+aardappelschotel.png
Kuva


2 kommenttia: