maanantai 11. toukokuuta 2015

Kävijäryntäys

Kertokaa joku ihana mullekin, mihin kamalalle juorusivustolle mun blogi on linkitetty :D

Kauhea kävijäryntäys näkyy korkeana huippuna tilastoissa juurikin tänään vaikka blogia ei ole päivitetty kahteen kuukauteen..
mitä mitä, mistä tämä johtuu?

Jos joku tietää, linkatkaa mullekin.

Pikapäivityksenä kerrottakoon että hyvin menee, töissä on kiire ja vapaa-ajalla käyn salilla. Ja muuten löhöilen sohvalla. Päässä pyörivät postausideat on lähinnä sitä että mikä ärsyttää milläkin hetkellä.. esimerkiksi kuinka vaikeaa ihmisten on ymmärtää, että jos lähettää työsähköposteja ja kopioi mukaan joukon ihmisiä (säästääkseen omaa aikaansa, ettei jokaista tarvitse informoida erikseen), niin miksi suurin osa ihmisistä vastaa suoraan minulle eikä osaa napauttaa "vastaa kaikille" nappulaa ja puolet työajastani lähetän muiden ihmisten sähköposteja eteenpäin ja informoin milloin ketäkin milloin mistäkin.

Mukavaa maanantaita!
PS. Tämän säännöllisen viikkotyön ja aina vapaiden viikonloppujen seurauksena on näköjään Karvisen veroinen maanantai-inhotus. En ikinä ymmärtänyt sitä aikaisemmin.. mutta vuoden päivät kestänyt työsuhde on tehnyt tepposensa.
Iloisista uutisista mainittakoon myös että tämä vuoden työsuhde on vaihtunut/jatkunut kokoaikaisena vakituisena työsuhteena. Eli tässä sitten hamaan eläkeikään asti myydään.. venttiileitä? Mulla ei ole ammattisanastoa suomeksi :) In English that would be: Maritime valves!

1 kommentti:

  1. 'Tilastot' -> 'Liikenteen lähteet' ja sieltä laitat aikajaksoks päivän, niin eiköhän selviä :) Ja onnittelut vakkaripaikan johdosta! Pitää yrittää nähdä tässä vielä ennen kun Suomeen lähen kesäks, mennä vaikka taas porukalla syömään tms. :)

    VastaaPoista