tiistai 17. helmikuuta 2015

Vain Hollannissa

Kävin tänään lääkärissä näiden vatsakipujen vuoksi. Otettiin muutama näyte, jotta voitaisiin sulkea pois ne tavallisimmat.

Mutta vain Hollannissa..

Joo, tää purkki me analysoidaan täällä ihan itse. 
Mutta nämä kaksi putkiloa sun pitäisi viedä tämän lähetelomakkeen kanssa laboratoriokeskukseen.
Ne siellä sitten analysoi ja tutkii nämä kaksi ja ilmoittaa meille tulokset.
Soitan sitten ensi viikolla että mitä niistä löytyi ja että mitä tehdään seuraavaksi, jos löytyy jotain tai jos ei löydy mitään.

Wooot..

https://dasaunddaso.files.wordpress.com/2013/07/very-funny-animal-faces-320x240.jpg?w=640
Source


... siinä sitten näyteputkiloiden kanssa autolle ja toimittamaan omia näytteitä laboratoriokeskukseen analysoitavaksi.

Hollantilaisittain tehokasta kustannussäästöä vai mitä ihmettä?

3 kommenttia:

 1. No mutta hei, sulta otettiin sentään näytteet! Mulle on kerran tai kaksi sattunut sellainen lääkäri siellä, joka ei "uskonut turhaan testailuun" ja antibiootteihin. Seurauksena melkein kuukauden kestänyt flunssatauti… Oon pääsääntöisesti sitä mieltä, että hollantilainen terveydenhuolto toimii oikein hyvin, paremmin kuin suomalaiset arvauskeskukset, mutta joskus kyllä on tuon kuvan kaltainen ilme :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, täällä ei paljon flunssat lääkäreitä hetkauta. Viime vuonna sanottiin että vasta sitten kun on 5 viikkoa sairastanut, niin voi tulla lääkäriin.. :D Tänä vuonna taas kun odottelin useamman viikon niin sain heti saarnan, että miksi en ole aikaisemmin tullut kun nyt on poskiontelontulehdus.. mistä niistä nyt sitten aina tietää! Mä suosin hollantilaista terveydenhoitoa ainakin siinä mielessä että tietää kun on sairausvakuutus ja oma lääkäriasema, niin aina pääsee lääkärille.. toisin kuin Suomessa, jossa sanovat ihan tylysti että kaikki ajat on jo varattu, jos on pakko päästä lääkäriin, niin päivystykseen jonottamaan.

   Poista
 2. Mä odotan edelleen tuloksia viime marraskuisista labroista...:D

  VastaaPoista